Menu 9

Kemalangan ngeri melibatkan blogger

magzbloggers | 19:07 | 0Comments |
Assalamualaikum,

Ini lagi panas ualls, kami duduk scroll news feed kami, dan kami ternampak gambar yang mengerikan. Fuh-fuh, berderau jantung kami bila ternampak kemalangan ngeri yang melibatkan seorang blogger perempuan ni. Kami pun tak kenal blogger ni, main add je semua blogger nak bagi penuh friends facebook. Hihi XD

Ualls, nasib baiklah kawan blogger kita ni selamat, namanya Iffah Afeefah, kami puas stalk facebook dia untuk cari link blog, hihi. Kami tak tahulah kecederaan yang dialaminya tapi kalau lihat pada gambar sememangnya teruk dan boleh melibatkan nyawa tapi mungkin Allah nak beri panjang lagi umurnya untuk beribadat dan buat amal. Alhamdulillah selamat kawan bloggers ni. Mari usyah-usyah gambar kereta dia.


Fuh, kalau kami dah trauma dan memang tak akan sentuh kereta lagi. Tak kiralah memandu sendiri atau menumpang, memang kami akan elak naik kereta. Teruknya, ualls sendiri nampak macam mana teruknya kemalangan ni kan.

Melalui komen yang kami baca di facebook, kemalangan berlaku di Jelebu, Negeri Sembilan. Dah seminggu berlalu kerana tarikh dia upload gambar 24 Feb 2014. Ngeri sangat, berhati-hatilah di jalan raya ualls semua, jangan memandu laju melebihi had, patuhi undang-undang jalan raya, periksa kenderaan sebelum mulakan perjalanan dan pastikan ualls segar sebelum mula memandu. Semoga kita semua terselamat daripada kecelakaan.
Tunggu kami terjah, zasss

No comments:

Post a Comment

Best View Mozilla Firefox@Google Chrome. Copyright© All Rights Reserved Magzbloggers Edited by MagzBloggers